Senter for livsstilsmedisin

Ny klinikk på Lysaker: Senter for livsstilsmedisin.

Klinikken er et samarbeid mellom lege Joakim Iversen, ernæringsterapeut Nina Husø og bodyworker/coach Tor Strømsnes og fra 1. februar kom sykepleier/ coach Linda Fjelldalen.

Joakim Iversen, Tor Strømsnes, Nina Husø. Oppstartsteamet.

Vi er et tilbud til alle som har gått lenge med kroniske plager, uten å finne en vei til bedring. Gjennom flerfaglig teamarbeid der vi kombinerer legetjenester, ernæring og muskulær behandling vil vi kunne hjelpe flere til en bedre hverdag.

Mitt eget bidrag i denne forsamlingen er i første rekke behandling av nedsatt funksjon i ledd og muskulatur. Der har jeg noen mål for deg som blir klient:

• Smerter er en naturlig del av funksjonen vår, et alarmsystem vi skal være glad for. Men du skal ut av daglige kroniske smerter så raskt som mulig.

• Du har nok kunnskap om kosthold, til å kunne se på mat som medisin. Du kan ta valg i det daglige som støtter opp under bedre vedlikehold av kroppen din.

• Du har lært å trene på en måte som gir god hoftefunksjon, dekompresjon av ryggsøyle, mindre leddslitasje og lettere bevegelser. Bevegelse skal smøre ledd og massere muskler.

• Du har fått forståelse for hvor stress kommer fra, og innsikter om en enklere vei ut av tankestøy og indre uro. Du opplever mer harmoni og velvære i det daglige.

Høres dette interessant ut for deg håper jeg du tar kontakt med oss.


Epost: tor(@)livsstilsmedisin.com
Telefon: 23 65 05 45
Strandveien 8, 1366 Lysaker
 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva gjør oss så kronisk slitne?

Mysteriet Fibromyalgi, kroniske smerter og Nobligan.

Kronisk symptombehandling