torsdag 28. mai 2015

Smerter og stress i ulike former

Har du gått lenge med kroniske plager eller smerter?

Her er fire områder som trenger å adresseres:


1. Struktur.


Dette inkluderer både muskelstruktur, balanse, bevegelsesmønster m.m. De fleste sitter for mye i dagens samfunn noe som endrer funksjonen til kroppen vår. 

Nedsatt hoftefunksjon, kronisk fleksjon, kroniske spenninger, tung gange og problemer med å ta ut full lengde i kroppen er gjengangere. Lær deg dekompresjon, mykere bevegelser og få bedre holdning!


2. Cellehelse

All helse skjer på cellenivå. I mitokondriene skjer energiproduksjonen og viktige deler av cellekommunikasjonen.

Næringsrikt kosthold er et must for friske mitokondrier!3. Tarmhelse, bakteriflora og fordøyelse.


Her ligger hovedgrunnen til de fleste helseproblemene. Mat kan endre bakterieflora, trigge immunforsvar og skape skjult inflammasjon i kroppen. Hva du spiser kan bli viktigere enn hvor mye du spiser. Vi lærer deg hva maten gjør med kroppen og gir deg enkel veiledning for å finne mat som passer best for deg.

4. Tankestress

Tankekaos, ugunstige overbevisninger, indre stress og uro koster både mye energi og hemmer oss i dagliglivets trivsel. Det blir et hinder for endringsprossesser som er nødvendige. 
Vi skaper rom for samtaler som kan gi en transformasjon i hvordan du opplever livet og din egen helse. Det skal være enklere enn du tror å bli bedre!I disse 4 stegene inngår oppretting av struktur, kostholdsveiledning, bevegelsestrening, stressforståelse og eventuelt anbefalte tilskudd.

Hvis det er nødvendig med laboratorietester vil vi rekvirere det i samråd med deg. Likedan samarbeid med fastlege eller våre egne samarbeidsparnere innenfor ernæring og legetjenester.

Mer informasjon på epost tor@verkstedet.no eller mobil 922 506 17.Vi vet det er mulig - og vi vil hjelpe deg til å se det samme.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Mer lesestoff for bedre helse:

32 ganger om dagen bør vi opp fra stolen:
Sitting-kills-moving-heals-media-kit-v2.pdf

Vi har snudd verden på hodet i forhold til kosthold
The-World-Turned-Upside-Down

En enklere forståels av livet
Enkelheten i livet - perfekt som du er!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Lite energi, overvekt, smerter og dårlig søvn? Her er løsningen!

Det er ikke din skyld at du sliter med dette! Du kan ha fysiologiske ubalanser i kroppen som gjør at tiltakene du gjør ikke virker. Når...