onsdag 23. januar 2019



Første kurs i ENERGIKODEN™ ble avholdt den 12. januar.
Det ble et svært velykket kurs om "Optimale mitokondrier". Engasjerte deltakere fikk innføring og en oppskrift til hvordan få bedre energi og overskudd. 

Deltakerne selv beskrev kurset slik:
https://spark.adobe.com/page/U9Vv3VFC3bOTE/images/b768a367-88f1-4cc7-9d2f-3cfd127e4334.png?asset_id=08fb1bf6-bfc5-4087-89e8-d74ca84dfe79&img_etag=f9843bfb7ae287489bbb14d39406a510&size=2560
Nytteverdi av materialet: 4,6 av 5 stjerner

«Fin helhetlig framstilling av et totalbilde med mange viktige elementer, som virker sammen i en helhet»

«Utrolig bra! Nyttig info – det vil synke inn.»

«Syns det var veldig bra, og fin presentasjon av temaet.»

«Bra innhold og godt forklart.» 



Kurset er for alle som sliter med lite energi, eller ønsker å bevare god energi livet ut. Mange har symptomer som hjernetåke, manglende restitusjon, muskelsvakhet, muskelsmerter eller nevrologiske symptomer. Mitokondriene spiller en rolle i alle tilstandene.

Om kurset

ENERGIKODEN™ er et evidensbasert samleverk. Formidlet som et energi og helsefremmende kurs for optimal helse. Kurset er laget for undervisningsformål, og er ikke ment som en erstatning for medisinsk hjelp eller til selvdiagnose.

Hvordan kan det hjelpe deg?

Du vil få en praktisk og gjennomførbar plan for bedre mitokondrie funksjon og mer energi. Tiltak som er tilpasset din egen situasjon og strategier som gjør at du kan lykkes med gjennomføringen.
Mitokondrier kan dobles i antall, de kan blir mer effektive, og de kan restituere og reparere seg bedre. De kan koble opp igjen en nedkoblet energiproduksjon. Alle fire trinnene kan bidra til å få en reell bedring i energinivået.

Neste kursdato: 26. januar.

Inkludert lunsj og kursmateriale: kr. 1750,-



Se mer på: http://energikoden.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Er lite energi noe du HAR?

 Jeg har sjelden hatt store problemer med energinivå til daglige oppgaver. Komme seg ut av senga, gå på jobb, holde ut dagen og lande på sof...

Søk i denne bloggen

Om Tor Strømsnes